24/7 bereikbaar

Dé verhuisspecialist
Deskundige verhuizers
Door heel Nederland
Van bedrijf tot studentenkamer

Verhuiswagen huren in Eindhoven

Hoewel het u veel stress kan schelen als u de verhuizing van uw inboedel uitbesteedt aan een verhuisbedrijf kunt u de verhuizing vanzelfsprekend ook zelf doen. Omdat een personenauto vrijwel altijd te klein is voor het verhuizen van de inboedel en een aanhangwagen vaak weinig stabiliteit aan uw inboedel geeft biedt ons verhuisbedrijf u een verhuiswagen in Eindhoven. Deze verhuiswagens kunt u voor een of meerdere dagen huren om uw inboedel te verhuizen. Ten opzichte van een aanhanger zijn de verhuiswagens groter, biedt een verhuiswagen meer stabiliteit en komt uw inboedel droog over bij regen of andere neerslag. Bij een aanhanger lekt er vaak water naar binnen.

Verschillende maten verhuiswagens in Eindhoven

Omdat niet iedere woning even groot is en er vanzelfsprekend een verschil zit tussen de inboedel van een particuliere woning en een bedrijfsvestiging vindt u bij ons verschillende formaten verhuiswagens. Zo vinden we samen met u altijd een verhuiswagen in Eindhoven waarvan het formaat aansluit bij de omvang van uw inboedel. U kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om een kleiner model te nemen en hier meerdere keren mee op en neer te rijden als een kleiner model uw voorkeur heeft.

Verhuizing laten uitvoeren

verhuiswagen eindhovenKiest u er toch liever voor om de verhuizing door ons verhuisbedrijf uit te laten voeren? Onze vakkundige verhuizers staan voor u klaar om uw inboedel op een veilige en snelle manier voor u te verhuizen. Indien gewenst kunnen we u tevens helpen bij het inpakken van de inboedel zodat u begint aan een onbezorgde verhuizing naar uw nieuwe woning of bedrijfsvestiging.