24/7 bereikbaar

Dé verhuisspecialist
Deskundige verhuizers
Door heel Nederland
Van bedrijf tot studentenkamer

Een internationale verhuizing in Eindhoven

Bent u van plan om op korte termijn te verhuizen naar het buitenland? Ons verhuisbedrijf helpt u graag bij een internationale verhuizing in Eindhoven met een snelle en vakkundige service. Daarbij bieden we zowel hulp aan particulieren, als ook aan ondernemingen. Zeker bij ondernemingen is het van groot belang dat de verhuizing snel verloopt om uw medewerkers zo snel mogelijk weer te kunnen laten werken. Een dag geen omzet kan immers een grote tegenslag vormen voor u als ondernemer! Bij ons wordt met de grootste zorg omgegaan met uw inboedel, zodat uw spullen heelhuids en in de oorspronkelijke staat op uw nieuwe plek uitkomen.

Onbezorgde internationale verhuizing in Eindhoven

internationale verhuizing in eindhovenBij een verhuizing krijgt u over het algemeen al met zeer veel stress te maken. Denk aan al het papierwerk wat in orde gemaakt moet worden, de verkoop van de oude woning, het klussen in de nieuwe woning, enzovoorts. Om u zo onbezorgd mogelijk naar uw nieuwe locatie te kunnen laten verhuizen, bieden we u een uitgebreide service bij een internationale verhuizing in Eindhoven. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf per vliegtuig gaan terwijl wij uw spullen verhuizen.

Verhuiswagen huren

Naast de mogelijkheid om uw spullen voor u te verhuizen kunt u er bij ons verhuisbedrijf in Eindhoven tevens voor kiezen om de inboedel zelf te verhuizen. Om alles in een keer mee te kunnen nemen bieden we u verschillende formaten verhuiswagens aan. Zo vindt u altijd een verhuiswagen die aansluit bij de omvang van uw inboedel.